Electrolux Professional -uunit ammattikeittiöön

Uunit ovat suurkeittiön sydän, sillä niissä valmistuvat herkulliset ruoat sadoillekin ruokailijoille. Huoltoliike Kiviseltä hankit keittiöön korkealaatuiset Electrolux Professional -uunit ammattikäyttöön. Uunit ovat nopeita ja tehokkaita, ja niiden avulla ruoanlaitto on sujuvaa isoimmissakin keittiöissä. Huoltoliike Kiviseltä saat korkeatasoiset uunit ammattikäyttöön Turussa ja lähikunnissa.

Kaikentyyppiset ravintolauunit

Huoltoliike Kiviseltä hankit kaikentyyppiset ravintolauunit; uunivalikoimaan kuuluvat niin yhdistelmä-, kiertoilma- kuin höyryuunitkin.

Kiertoilmauuni Turku. Kiertoilmauunit ammattikeittiöihin Huoltoliike Kiviseltä.

Yhdistelmäuunit

Electroluxin edistykselliset yhdistelmäuunit ovat järkevä hankinta jokaiseen ammattikeittiöön. Yhdistelmäuuneissa voi valmistaa kaikenlaisia ruokalajeja aina leivonnaisista paisteihin.

Kiertoilmauunit

Kiertoilmauunissa lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin puhaltimen avulla. Kiertoilmauunit ovat energiatehokkaampia kuin tavalliset uunit, sillä paistolämpötilaa voidaan alentaa ja paistoaika on silti lyhyempi.

Höyryuunit

Höyryuunissa valmistuvat monet ruokalajit nopeasti ja terveellisesti. Höyryuunit sisältävät kaikki tavallisen uunin ominaisuudet sekä höyryn tarjoamia lisäetuja, joista parhaimpana on entistä maukkaammat lopputulokset höyrykypsennyksen ansiosta. Electrolux Professional -uunit kuuluvat alan parhaimmistoon.
Yhdistelmäuuni Turku. Yhdistelmä uunit ja kaiken tyyppiset ravintolauunit myy Huoltoliike Kivinen

Ota yhteyttä!

Huoltoliike Kivinen myy Electrolux Professional -uunit Turussa ja lähikunnissa, aina saaristokuntiin saakka. Myymme, asennamme ja huollamme tarvittavat uunit ammattikäyttöön. Kysy!

Täyden palvelun huoltoliike