Tehokkaat jääkaapit turkulaiselta Huoltoliike Kiviseltä

Huoltoliike Kivinen on suurkeittiölaitteiden asiantuntija. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimpiin kylmäkaappeihin kuuluvat, Electrolux Professional-merkkiset jääkaapit ammattikeittiösi tarpeisiin. Ruoan säilytysratkaisujen uranuurtajana pidetyn Electroluxin jääkaapit säilyttävät raaka-aineiden ja ruokien tuoreuden, maun ja koostumuksen erinomaisesti. Helppokäyttöiset ja luotettavat kylmäkaapit palvelevat omistajaansa moitteettomasti vuosia. Yhdessä löydämme sinulle parhaat kylmälaitteet Electrolux Professionalin mallistoista. Huoltoliike Kivinen myy, asentaa ja huoltaa jääkaapit Turussa ja lähikunnissa.

Kylmäkaapit ammattikäyttöön – muista myös huolto- ja asennuspalvelut!

Hanki kestävät ja taloudelliset kylmäkaapit ammattikäyttöön niin suurkeittiöihin, ravintoloihin, kahviloihin kuin muihinkin ammattikoneita vaativiin kohteisiin. Edustamamme Electrolux Professional -merkkiset jääkaapit ovat energiankulutukseltaan alhaisia, täyttökapasiteetiltaan suuria sekä vaivattomia käyttää. Jääkaapin sulatuksesta ei tarvitse huolehtia, sillä Frost Watch Control -järjestelmä käynnistää sulatusjakson vain tarvittaessa.

Ota yhteyttä!

Huoltoliike Kivinen myy, asentaa ja huoltaa jääkaapit ammattilaiskäyttöön Turussa ja lähikunnissa, saat palvelua aina saaristokuntiin saakka. Kysy lisää!

Täyden palvelun huoltoliike