Pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden asennus

Huoltoliike Kivinen on luotettava ja kokenut huoltoliike, jolta pesukoneiden ja suurkeittiölaitteiden asennus hoituu käden käänteessä. Meiltä saat tilattua joko yksittäisiä asennuskäyntejä tai kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua, jolloin saat sekä ostettua tarvitsemasi laitteet meiltä että tilattua asennuksen näppärästi samalta toimijalta. Halutessasi voidaan sopia myös säännöllisistä huolloista tai tarkistuksista, sekä varmistettua, että puhelinnumeromme on tallessa, mikäli mitään korjaustarvetta ilmenee. Suoritamme pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden asennusta Turussa, lähikunnissa ja saaristossa palvellen niin yrityksiä, taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja kuin julkista sektoriakin. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme parhaiten palvella juuri sinua!

Electrolux Professional -laitteistojen asennus

Me Huoltoliike Kivisessä olemme jo vuosien ajan työskennelleet erimerkkisten pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden kanssa. Ammattitaitomme kattaa kaikki merkit, mutta erityisesti osaamisemme keskittyy Electrolux Professional -merkkisiin laitteisiin, sillä olemme merkin valtuutettu huoltoliike. Huollon ja asennuksen lisäksi myös myymme Electroluxin koneita ja laitteita asiakkaillemme. Meiltä Electrolux Professional -laitteistojen asennus sujuu kokemuksen tuomalla varmuudella nopeasti ja kerralla oikein, olipa kyse sitten esimerkiksi pesulan, hotellin tai ravintolan laitteista. Koska tunnemme laitteet kuin omat taskumme, asennus sujuu ripeästi ja koneet ovat käyttövalmiita hetkessä.

Asennamme myös muut tuotemerkit

Ei ole sellaista pesulakonetta tai suurkeittiölaitetta, jota me emme hallitsisi. Electrolux Professional -laitteistojen ohella asennamme myös muut tuotemerkit, joten voit tilata meiltä asennus-, huolto- ja korjauspalvelut minkä tahansa merkin laitteisiin. Olemme vuosien varrella työskennelleet useissa eri kohteissa useiden merkkien parissa joten pätevää kokemusta ja osaamista asennus- ja huoltotehtäviin löytyy takuulla.

Huoltoliike Kivinen hoitaa asennustyöt luotettavasti

Huoltoliike Kivinen on helppo ja luonteva valinta silloin, kun tarvitaan ripeää ja reilua huoltoliikettä hoitamaan hommat kerralla kuntoon. Meiltä pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden asennus käy kokemuksen tuomalla varmuudella, ja suoritamme asennustyöt luotettavasti ja nopeasti. Meillä on vahva ammattiosaaminen sekä alan tarvittavat pätevyydet ja työkalut varmistaaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista huolto-, korjaus- ja asennuspalvelua. Meidät tunnetaan luotettavana ammattilaisena, ja yrityksellämme on kolmen A:n luottoluokitus. Jos siis tarvitset vaivatonta asennuspalvelua laitteillesi, käänny ihmeessä Huoltoliike Kivisen puoleen!

Täyden palvelun huoltoliike