Electrolux Professional -astianpesukoneet ammattikeittiöön

Ammattikeittiöissä tarvitaan ruoanvalmistus- ja säilytyslaitteiden lisäksi puhdistuslaitteita, jotka ovatkin yksiä keskeisimpiä keittiölaitteita.  Huoltoliike Kiviseltä ravintolat, hotellit sekä työpaikka- ja kouluruokalat hankkivat taloudelliset ja tehokkaat Electrolux Professional -astianpesukoneet ammattikäyttöön. Myymme muun muassa seuraavanlaisia astianpesukoneita:

  • lasinpesukoneet
  • pöydänaluskoneet
  • kupuastianpesukoneet
  • patapesukoneet
  • korikuljetinastianpesukoneet

Laatua, kokenutta kaupantekoa, asennustöitä ja huoltoa

Autamme mielellämme oikeantyyppisen astianpesukoneen valinnassa. Ostaessasi astianpesukoneen Huoltoliike Kiviseltä, saat laadukkaan tuotteen lisäksi myös asiantuntevan asennus- ja huoltokumppanin.
Electrolux Professional tunnetaan luotettavana ja laadukkaana merkkinä. Alan johtavana suurkeittiölaitevalmistajana voit luottaa Electrolux-laatuun sekä Huoltoliike Kivisen asiantuntijuuteen; myynnin ohella olemme Electrolux Professional -laitteiden valtuutettu huoltoliike, ja olemme työskennelleet merkin parissa vuosia. Yhdessä valitsemme parhaimmat laiteratkaisut tarkoituksiisi!

Kupu ja luukku – astianpesukoneen kaksi yleisintä täyttömallia

Kupu ja luukku – siinä ovat astianpesukoneiden tavallisimmat täyttömallit. Kupuastianpesukone sopii erinomaisesti suurkeittiön peruskäyttöön, jossa kaikenlaista tiskiä tulee tasaiseen tahtiin ja tiskipisteen on toimittava moitteettomasti. Luukulliset astianpesukoneet ammattikeittiöissä ovat useimmiten pienempiä, pelkästään esimerkiksi lasien tai ruokailuvälineiden pesuun tarkoitettuja astianpesukoneita; erityisesti ravintoloihin kannattaa hankkia erillinen lasinpesukone. Huoltoliike Kiviseltä saat Electrolux Professional -astianpesukoneet kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme myös laadukkaita asennus- ja huoltopalveluita Turussa ja lähikunnissa. Toimimme myös saaristokunnissa.

Täyden palvelun huoltoliike