Teollisuuspesukoneet Huoltoliike Kiviseltä

Hanki parhaat teollisuuspesukoneet Huoltoliike Kiviseltä! Edustamme Electrolux Professional -merkin pesulakoneita, jotka ovat markkinoiden laadukkaimpia. Electrolux Professional –pesulakoneet ovat kestäviä ja huippuluokkaisia, joten voit luottaa laatuun hankkiessasi teollisuuspesukoneet meiltä. Jos laatu, tehokkuus ja taloudellisuus ohjaavat laitehankintojasi, on meillä tarjota sinulle varteenotettavimmat vaihtoehdot niin teollisuuspesukoneiden kuin muidenkin pesulakoneiden saralla.

Electrolux Professional -pesukoneet ovat markkinoiden parhaimmistoa

Electrolux on yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia kodinkonemerkkejä niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Professional-linjan laitteet vastaavat ammattilaisten vaativia tarpeita ollen kestäviä, taloudellisia ja ergonomisia. Electrolux Professional -pesukoneet sopivat erinomaisesti pesuloihin, hotelleihin tai taloyhtiöiden pesutupiin juuri edellä mainituista syistä. Huoltoliike Kivinen myy yrityksesi tai muun edustamasi tahon tarpeisiin parhaiten vastaavat teollisuuspesukoneet, joiden pesutulos on moitteeton ja käyttökustannukset pienet.

Laitospesukoneet taloyhtiöille ja pesuloille

Ammattikäyttöön eivät tavalliset pesukoneet riitä, sillä esimerkiksi pesulassa koneiden käyttöaste on valtava ja koneiden täytyy pyörittää satoja kiloja pyykkiä viikoittain. Huoltoliike Kiviseltä pesula-alan ammattilaiset voivat hankkia erityiset laitospesukoneet taloyhtiöille ja pesuloille. Tarjolla on useita eri malleja, joista voimme yhdessä katsoa parhaimman vaihtoehdon. Laadukkaimmat teollisuuspesukoneet löydät meiltä.

Täyden palvelun huoltoliike