Kuivausrummut raskaampaan käyttöön – pesulat, hotellit ja taloyhtiöt

Yksi yleisimmistä ja käytetyimmistä pesulalaitteista on kuivausrumpu. Kuivausrummun hyöty on varsinkin ammattikäytössä kiistaton, kun pestävät tuotteet tulee saada nopeasti kuiviksi ja eteenpäin silitettäväksi tai asiakkaalle takaisin toimitettavaksi. Turkulaiselta Huoltoliike Kiviseltä hankit kestävät ja tarkoituksenmukaiset, ammattilaisten kuivausrummut raskaampaan käyttöön. Meiltä löydät myös muut laadukkaat pesulalaitteet kuten pesukoneet ja mankelit – myymme markkinoiden parhaimpiin kuuluvaa Electrolux Professional -tuotemerkkiä, jonka arvostetut laitteet kestävät vaativaakin käyttöä.

Huoltoliike Kiviseltä laaja valikoima kuivausrumpuja

Me Huoltoliike Kivisellä ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on omat, erityiset tarpeensa mitä tulee pesulakoneratkaisuihin.  Sen takia tarjoamme asiakkaillamme useita eri vaihtoehtoja, ja meillä onkin laaja valikoima kuivausrumpuja. Electrolux Professional -kuivausrummut ovat helppoja ja turvallisia käyttää, ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon myös ergonomia. Suurimpia etuja Electroluxin kuivausrummuissa on kuitenkin niiden erinomainen suorituskyky sekä säästöt sekä ajan että energian käytössä.

Valitse Electrolux Professional -kuivausrummut

Kun tarvitset yritykseesi tai taloyhtiöön laadukkaat pesulalaitteet, käänny Huoltoliike Kivisen puoleen. Meiltä saat hankittua Electrolux Professional -kuivausrummut raskaampaan käyttöön – kestämään kulutusta ja säästämään kustannuksissa. Ota yhteyttä, niin löydetään parhaat tuoteratkaisut sinulle!

Kuivausrumpu Turku. Huoltoliike Kivinen myy kuivausrummut pesuloille, hotelleille ja taloyhtiöille.

Täyden palvelun huoltoliike