Mankelit taloyhtiöille Huoltoliike Kiviseltä

Useimpien taloyhtiöiden peruspalveluihin kuuluu pesutupa, jonka pesulalaitteita asukkaat saavat käyttää pientä maksua vastaan. Huoltoliike Kiviseltä hankit niin pesukoneet, kuivausrummut kuin mankelit taloyhtiöille. Toimiva ja laadukkaat koneet omaava pesutupa voi toimia ratkaisuna potentiaalisen uuden asukkaan harkitessa asunnon ostoa tai vuokrausta taloyhtiöstä, joten pesutuvan palveluihin kannattaa kiinnittää riittävää huomiota.

Mankeli Turku. Mankelit taloyhtiöille myy Huoltoliike Kivinen.

Electrolux Professional -mankelit ovat laadukkaita ja kestäviä

Huoltoliike Kivinen edustaa yhtä pesulakoneiden parhaimmista merkeistä, Electrolux Professionalia. Electrolux Professional -mankelit ovat merkin muiden pesulalaitteiden tapaan suunniteltu raskaampaan käyttöön, ja sopivat siten erinomaisesti niin taloyhtiöiden pesutupiin kuin ammattipesuloihinkin. Mankelit ovat kestäviä, luotettavia sekä tietenkin tehokkaita. Näin säästetään sekä rahaa että energiaa ja saadaan aikaiseksi paras mahdollinen mankelointitulos.

Hanki mankelit luotettavalta asiantuntijalta

Kun haluat hankkia laadukkaan mankelin esimerkiksi taloyhtiön pesutupaan asukkaiden käyttöön tai omaan yritykseesi, Huoltoliike Kivinen on oikea taho johon ottaa yhteyttä. Olemme pesulalaitteiden asiantuntijoita niin myynti-, asennus-, kuin huoltopuolellakin, ja meiltä hankit mankelit ja muut pesulalaitteet helposti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Täyden palvelun huoltoliike