Ammattikeittiölaitteet Huoltoliike Kiviseltä

Huoltoliike Kivinen on suurkeittiölaitteiden kokenut asiantuntija; myymme, asennamme ja huollamme ammattikeittiölaitteet Turun talousalueella sekä saaristossa. Meiltä asiakkaamme saavat hankittua korkealaatuiset, kestävät ja taloudelliset suurkeittiölaitteet ammattikäyttöön sekä tilattua osaavaa huolto- ja korjauspalvelua, jos jokin ammattikeittiön kone oikuttelee tai lakkaa kokonaan toimimasta. Myymme Electrolux Professional -merkkisiä suurkeittiölaitteita, joten meiltä saat takuuvarmaa laatua; merkki on yksi alan luotetuimpia ja arvostetuimpia. Lisäksi olemme Electrolux Professional -laitteiden valtuutettu huoltoliike, mutta huollamme toki kaikki muunkin merkkiset suurkeittiölaitteet luotettavasti kuntoon. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten Huoltoliike Kivinen voi palvella sinua parhaiten! Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus ja meidät tunnetaan luotettavana ja reiluna yhteistyökumppanina ympäri Varsinais-Suomea.

Electrolux Professional -mallisto – suurkeittiöiden luotetuimmat laitteet

Electrolux Professional on johtava ammattikeittiölaitevalmistaja, joka valmistaa kestäviä, luotettavia ja korkean suorituskyvyn omaavia suurkeittiölaitteita muun muassa ravintoloiden, työpaikka- ja kouluruokaloiden ja hotellien käyttöön. Laitteiden suunnittelussa on panostettu niin tehokkuuteen, taloudellisuuteen, hygieniaan kuin ergonomiaankin. Huoltoliike Kiviseltä hankit esimerkiksi seuraavat Electrolux Professional -malliston ammattikeittiölaitteet:

sekä kaikki muutkin tarvitsemasi suurkeittiölaitteet. Voimme yhdessä suunnitella parhaat ammattikeittiölaiteratkaisut juuri sinun yrityksesi tai edustamasi tahon tarpeisiin.

Myymme kaikki laitteet ammattikeittiöihin

Kun kyse on ammattikäyttöön tarkoitettujen ammattikeittiölaitteiden hankinnasta tai huollosta, kannattaa aina kääntyä kokeneen huoltoliikkeen puoleen. Näin saat hankittua juuri oikeanlaiset, tarkoituksenmukaiset suurkeittiölaitteet ja kokenut huoltoammattilainen takaa sen, että laitteet saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin toimintakuntoon. Myymme kaikki laitteet ammattikeittiöihin Electrolux Professional -merkiltä sekä samaten huollamme kaikki koneet merkistä riippumatta. Olitpa sitten aloitteleva yrittäjä tai alalta jo kokemusta kartuttanut, laitekantaa uusiva tekijä, Huoltoliike Kivinen on mainio yhteistyökumppani niin laitteiden hankintaan kuin huoltoonkin – asennusta unohtamatta.

Asennamme suurkeittiölaitteet ammattitaidolla

Laitemyynnin ja huoltopalvelun ohella tarjoamme kokonaisvaltaisen asennuspalvelun avaimet käteen -periaatteella. Voit kätevästi ostaa saman katon alta sekä laitteet että asennuksen; asennamme kaikenlaiset suurkeittiölaitteet kohteeseen kuin kohteeseen. Mikäli laitteet löytyvät jo ja tarvitset vain asennuspalveluita, sekin luonnollisesti onnistuu. Suoritamme asennustyöt kohteessa ripeästi ja vuosien tuomalla ammattitaidolla ja kokemuksella niin, että laitteet ovat lähtiessämme käyttövalmiita.

Täyden palvelun huoltoliike