Pesulakoneet ammattikäyttöön – myynti ja huolto Huoltoliike Kiviseltä

Huoltoliike Kivinen on pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden asiantuntija, jonka kotipaikkakunta on Turku. Meiltä asiakkaamme saavat hankittua korkealaatuiset ja kestävät pesulakoneet ammattikäyttöön sekä tilattua osaavaa huolto- ja korjauspalvelua, jos pesulakoneet tekevät tenän. Myymme Electrolux Professional -merkkisiä pesulakoneita, joten meiltä saat yksiä markkinoiden laadukkaimpia laitteita! Lisäksi olemme merkin valtuutettu huoltoliike, mutta huollamme myös kaikki muunkin merkkiset pesulakoneet luotettavasti kuntoon. Kun kyse on ammattikäyttöön tarkoitettujen pesulakoneiden huollosta, kannattaa aina kääntyä kokeneen huoltoliikkeen puoleen, jotta laitteet saadaan mahdollisimman nopeasti kuntoon ja että niiden toimintavarmuus ja käyttöturvallisuus säilyvät optimaalisina. Myymme, asennamme ja huollamme pesulakoneet Turussa ja lähikunnissa sekä Turun saaristossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huippulaadukkaat Electrolux Professional -koneet

Ammattikäyttöön tarkoitetuilta pesulakoneilta vaaditaan kestävyyttä, sillä niiden on tarkoitus kestää kovaa kulutusta ja käyttöä ilman, että koneita tarvitsisi jatkuvasti huoltaa tai korjata. Siksi Huoltoliike Kivinen on valinnut myyntivalikoimaansa huippulaadukkaat Electrolux Professional -koneet, sillä ne ovat markkinoiden parhaimmistoa ja vain sitä haluamme tarjota asiakkaillemme. Electrolux Professional -pesulakoneet ovat kestävää ja luotettavaa laatua. Koneita löytyy meiltä suoraan varastosta, joten voimme luvata nopean toimituksen ilman turhaa odottelua.

Kaikki pesulalaitteet ammattikäyttöön

Kun on aika hankkia uudet pesulakoneet tai modernisoida vanhaa laitekantaa, kannattaa kääntyä Huoltoliike Kivisen puoleen. Meiltä saat kaikki pesulalaitteet ammattikäyttöön yhdeltä markkinoiden korkealaatuisimmalta ja luotetuimmalta merkiltä, Electrolux Professionalilta. Pesulakonevalikoimaamme lukeutuvat muun muassa:

Lisäksi meiltä löytyy myös pesulan tai pesutuvan tarvikkeita aina pöydistä ripustustankoihin. Voimme yhdessä suunnitella parhaat pesulakoneratkaisut juuri sinun yrityksesi tai edustamasi tahon tarpeisiin; meiltä voivat hankkia koneensa esimerkiksi ammattipesulat, hotellit sekä taloyhtiöt. Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus ja meidät tunnetaan luotettavana ja reiluna yhteistyökumppanina.

Meiltä myös asennuspalvelut

Laitemyynnin ohella tarjoamme kokonaisvaltaisen asennuspalvelun avaimet käteen -periaatteella. Ostitpa pesulakoneet ammattikäyttöön sitten meiltä tai muualta, voit kääntyä puoleemme kaikenlaisissa laitteistojen asennustöissä. Suoritamme asennustyöt kohteessa ripeästi ja vuosien tuomalla ammattitaidolla ja kokemuksella niin, että laitteet ovat lähtiessämme käyttövalmiita.

Täyden palvelun huoltoliike