Huoltoliike Kivinen, Turku – kaikki palvelut yhdeltä toimijalta

Huoltoliike Kivinen on täyden palvelun huoltoliike, joka sekä myy, asentaa ja huoltaa ammattikäyttöön tarkoitettuja pesula- ja suurkeittiölaitteita, joiden on tarkoitus kestää kovaakin kulutusta ja käyttöä. Edustamamme koneet ja laitteet ovat luotettavia laatukoneita. Laitteita voimme myydä suoraan Turun varastosta, joten toimitusaikamme ovat nopeat. Olemme Electrolux Professional- sekä Helo-merkkien valtuutettu huoltoliike, ja näiden merkkien lisäksi huollamme myös kaikki muutkin merkit ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Huoltopalvelun ja laitemyynnin ohella saat meiltä myös varaosat, joita voimme tilata tarpeidesi mukaan. Huoltoliike Kivinen palvelee Turussa ja lähikunnissa sekä Turun saaristossa – ota yhteyttä, kun tarvitset nopeaa ja takuuvarmaa huoltopalvelua laitteillesi!

Electrolux Professional -kiinteistöpesulakoneiden myynti- ja huoltoliike

Olemme Electrolux Professional -kiinteistöpesulakoneiden myynti- ja huoltoliike. Kauttamme hankit Electroluxin pesulakoneet kuten pesukoneet, kuivausrummut ja mankelit, jotka on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Koska olemme erikoistuneet työskentelemään tuotemerkin kanssa, tunnemme Electroluxin laitteet kuin omat taskumme. Olemme merkin valtuutettu huoltoliike, ja suunnitellessasi uusien laitteiden hankkimista, kannattaa ne ostaa kätevästi suoraan varastostamme ilman kohtuuttomia toimitusaikoja. Electrolux Professional -kiinteistöpesulakoneet sopivat esimerkiksi pesuloihin, hotelleihin ja taloyhtiöiden pesutupiin, sillä kyseisissä kohteissa pesulakoneiden käyttöaste on korkea ja koneelta vaaditaan kestävyyttä ja taloudellisuutta. Meiltä saat myös Electrolux Professional -suurkeittiölaitteet sekä Electroluxin ilmalämpöpumput ja siirrettävät ilmastointilaitteet.

Laitteet suurtalous- ja ammattikeittiöihin

Pesulakoneiden ohella asiakkaamme saavat hankittua meiltä Electrolux Professionalin laadukkaat ja kestävät laitteet suurtalous- ja ammattikeittiöihin. Laitevalikoimaan kuuluvat muun muassa astianpesukoneet, uunit, liedet ja jääpalakoneet sekä monet muut suurkeittiölaitteet. Varaosat saat kätevästi hyllystämme ja suuremman ongelman sattuessa kohdalle, voit soittaa meidät paikalle huoltotehtäviin. Huoltoliike Kivinen huoltaa ja korjaa kaikki merkit.

Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria

Huoltoliike Kivinen on ammattikäyttöön tarkoitettujen pesula- ja suurkeittiölaitteiden osaava ja kokenut myynti- ja huoltoliike. Tarjoamme kokonaisvaltaisen asennuspalvelun avaimet käteen -periaatteella. Asiakaskuntaamme lukeutuvat yritykset, taloyhtiöt, isännöintitoimistot, kunnat, kaupungit ja säätiöt, joita palvelemme laajalti Turun talousalueella sekä Turun saaristossa. Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus ja meidät tunnetaan luotettavana ja reiluna yhteistyökumppanina. Ota yhteyttä!

Täyden palvelun huoltoliike