Pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden huolto

Huoltoliike Kivinen on Turun talousalueella ja saaristossa toimiva, kokenut ja ammattitaitoinen huoltoliike, jolta pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden huolto- ja korjaustoimet luonnistuvat vahvalla ammattitaidolla ja osaamisella. Olemme jo vuosien ajan palvelleet yrityksiä, taloyhtiöitä ja isännöitsijätoimistoja sekä julkista sektoria huoltaen ja korjaten ammattikäyttöön tarkoitettuja pesula- ja suurkeittiölaitteita. Olemme erikoistuneet Electrolux Professional- ja Helo-merkkeihin ollen kummankin merkin valtuutettu huoltoliike, mutta huollamme tietysti myös kaikki muutkin merkit oikeaoppisesti. Aina kun tarvitset pätevää pesulakoneiden tai suurkeittiölaitteiden huolto- ja korjauspalvelua, ota yhteyttä Huoltoliike Kiviseen!

Electrolux Professional -koneiden huollot ammattitaidolla

Kokemus ja asiantuntemus ovat hyvän huolto- ja korjaustaidon peruskiviä. Me Huoltoliike Kivisessä olemme erikoistuneet Electrolux Professional -merkin pesulakoneisiin ja suurkeittiölaitteisiin, ja olemmekin operoineet niiden kanssa jo vuosien ajan sekä myynnin että huoltotoimenpiteiden saralla. Tästä syystä meille on karttunut syvää tietoa, kokemusta ja osaamista kyseisen merkin koneista ja laitteista – siksi pystymmekin huoltamaan tai korjaamaan miltei minkä tahansa ongelman, joka laitteessa ilmenee. Meiltä saat Electrolux Professional -koneiden huollot ammattitaidolla, ilman turhaa odottelua. Tähtäimemme on, että huollon tai korjauksen jälkeen asiakkaan ei tarvitsisi taas viikon päästä olla soittamassa huoltomiestä paikalle, vaan työt tehdään niin, että laitteet saadaan oikeasti kuntoon.

Olemme myös valtuutettu Helo-huoltoliike

Pesulakone- ja suurkeittiölaitteiden ohella huollamme myös Helo-merkkiä, jonka tuotevalikoimaan lukeutuvat esimerkiksi sähkö- ja puukiukaat sekä kiuaspiiput. Olemme valtuutettu Helo-huoltoliike, joten voit luottaa siihen, että tunnemme merkin ja sen tuotteet läpikotaisin ja että käytämme huolto- ja korjaustöissä vain hyväksyttyjä, laadukkaita varaosia.

Huollamme myös kaikki muut merkit

Huoltoliike Kivisen apuun voit luottaa milloin tahansa, sillä Electrolux Professional- ja Helo-merkkien ohella huollamme myös kaikki muut merkit. Ammattitaitomme kattaa huolto- ja korjaustyöt kaikenlaisille pesula- ja suurkeittiölaitteille merkistä riippumatta. Palvelumme on ripeää ja reilua, ja pyrimme huoltamaan koneet ja laitteet mahdollisimman nopeasti kuntoon. Toimimme Turussa ja lähikunnissa sekä Turun saaristossa. Kun pesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden huolto tulee ajankohtaiseksi, voit huoletta kääntyä Huoltoliike Kivisen puoleen.

Täyden palvelun huoltoliike